Πυροτεχνήματα Χαρδαλιά για τις πλημμύρες όταν επί 22 μήνες δεν καθάρισαν ρέμα!

Πυροτεχνήματα Χαρδαλιά για τις πλημμύρες όταν επί 22 μήνες δεν καθάρισαν ρέμα!

 

Να πάρει μέτρα εδώ και τώρα η κυβέρνηση για την προστασία του λαού της Αττικής και όλης της χώρας ζητά ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής με τη «Λαϊκή Συσπείρωση». Στη δήλωση του σχολιάζει τα όσα ανέφερε ο υποψήφιος της ΝΔ για την Περιφέρεια, Ν. Χαρδαλιάς, για τις πλημμύρες.

 

Αναλυτικά:

 

«Ο εκλεκτός του Μεγάρου Μαξίμου για την περιφέρεια Αττικής, Ν. Χαρδαλιάς, ξαναχτύπησε. Έτσι, με το "διδακτορικό μαγείας" που διαθέτει, μετά το πρόβλημα απορριμμάτων που θα λύσει εντός τριετίας, δηλώνει ότι θα θωρακίσει αντιπλημμυρικά την περιφέρεια μέσα σε 20 μήνες.

 

Τον πληροφορούμε ότι έχουν περάσει σχεδόν 22 μήνες από τότε που η παράταξη του μέσω της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας στις 23-11-2021 αποφάσισε να αναθέσει τις υπηρεσίες "ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΡΕΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (20-22)" με διαδικασία διαπραγμάτευσης χωρίς προηγούμενη δημοσίευση έναντι 8.000.000,00 (με ΦΠΑ). 22 μήνες μετά λοιπόν και επειδή ο διαγωνισμός ακυρώνεται συνεχώς, δεν έχει καθαριστεί ούτε σπιθαμή στην πολύπαθη Δυτική Αττική.

 

Αντίστοιχη διαδικασία είναι σε εξέλιξη για την Ανατολική Αττική έναντι 7.000.000,00 με ημερομηνία αποσφράγισης των πρόσφορων 9 Νοέμβρη του 2023!!!

 

Επειδή τα δείγματα της ακολουθούμενης πολιτικής είναι πολλά, ας αφήσει ο κ. Χαρδαλιάς τα προεκλογικά πυροτεχνήματα.

 

Απαιτούμε η κυβέρνηση, στην οποία είχε θέση μέχρι πρότινος, να πάρει μέτρα εδώ και τώρα για την προστασία του λαού της Αττικής και όλης της χώρας διότι δεν γνωρίζουμε σε 20 μήνες τι άλλο κακό θα μας βρει.»