Ο Στέφανος Κασσελάκης νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Ο Στέφανος Κασσελάκης νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Ο Στέφανος Κασσελάκης είναι ο διάδοχος του Αλέξη Τσίπρα και ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, μετά την καθαρή νίκη με ποσοστό 56,6% που πέτυχε στον β’ γύρο των εσωκομματικών εκλογών επί της Έφης Αχτσιόγλου.

Υπενθυμίζεται πως ο Στέφανος Κασσελάκης είχε και τη στήριξη του Νίκου Παππά  τον οποίο και ευχαρίστησε ιδιαίτερα στις δηλώσεις του έξω από το κτίριο της Κουμουνδούρου. Είπε ακριβώς «την τελευταία εβδομάδα υπήρξε συνεργάτης», ενώ τον κάλεσε δίπλα του στην εξέδρα από την οποία απηύθυνε την ομιλία του.

 «Σήμερα χαμογελάμε, από αύριο αρχίζει σκληρή δουλειά», σημείωσε στις δηλώσεις του ο Στέφανος Κασσελάκης και πρόσθεσε: «Σήμερα το φως κέρδισε και η ελπίδα γίνεται συνολικά το μέλλον μας» κάτω από τις φωνές του κόσμου που φώναζε συνθήματα όπως: «Στέφανε γερά, κυβέρνηση ξανά», «Στέφανε προχώρα, άλλαξέ τα όλα», «αυτές οι εκλογές ήταν η αρχή με αρχηγό τον Στέφανο για την ανατροπή», «Στέφανε γερά να πέσει η δεξιά» και «να τος, να τος ο πρωθυπουργός».

Στη συνέχεια της ομιλίας του, εμφανίστηκε ενωτικός, έκανε αναφορά στους πληγέντες της Θεσσαλίας και ευχαρίστησε την οικογένεια του, τον σύντροφο του Τάιλερ αλλά και τους εθελοντές τόσο της καμπάνιας του όσο και αυτούς των συνυποψηφίων του, μεταξύ των άλλων.