Έγκλημα στον Πειραιά: Ξεσπά ο αδερφός του Αντώνη που χάθηκε στην προβλήτα

Έγκλημα στον Πειραιά: Ξεσπά ο αδερφός του Αντώνη που χάθηκε στην προβλήτα

Ο αδερφός του Αντώνη που πέθανε όταν μέλη του πληρώματος του Blue Horizon τον έσπρωξαν από τον καταπέλτη και έπεσε στο λιμάνι του Πειραιά ξεσπά και καταγγέλλει το έγκλημα κατά του αδελφού του. Μιλώντας στο Action24 αναφέρει: «Ναι θα κινηθώ νομικά. Εγώ αυτό που ξέρω είναι αυτό που είδα κι εγώ. Είμαστε χάλια. Αυτό το πράγμα ήταν έγκλημα. Δεν υπήρχε περίπτωση να μην έχει εισιτήριο, αυτός έκανε το κουμάντο του και πήγε κι έκανε τη βόλτα του και γυρνούσε. Απλά δεν θέλανε αυτοί να τον βάλουνε γιατί είχανε λύσει τα σχοινιά. Που άμα δείτε στον Πειραιά, πολλές φορές γίνεται αυτό, να ανέβει κάποιος πάνω την ώρα που έχουν λύσει τα σχοινιά. Κι εγώ όταν ήμουν φαντάρος στην Κω, έχω ανέβει κι εγώ στο πλοίο έτσι. Δεν με πέταξε κάποιος στη θάλασσα…».

Ο Απόστολος Λύτρας, δικηγόρος της οικογένειας του Αντώνη είπε πως οι κατηγορούμενοι αναμένεται να ισχυριστούν ότι δεν τον έσπρωξαν, αλλά αυτός γλίστρησε στο άκρο του καταπέλτη.

«Έχω πληροφορηθεί ότι θα ισχυριστούν ότι δεν τον έσπρωξαν αλλά γλίστρησε στο νύχι της μπουκαπόρτας», είπε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Και συνεχίζει:

«Για μένα είναι ανθρωποκτονία εκ προθέσεως με άμεσο δόλο παρ’ όλα αυτά θεωρώ ότι θα ασκηθεί δίωξη για ενδεχόμενο δόλο. Εδώ υπάρχει ένα θέμα νομικό ας μην το αναλύσουμε αυτή τη στιγμή. Οι υπόλοιποι θα είναι για συνέργεια στην ανθρωποκτονία».