Δωρεάν κινηματογραφικές βραδιές στο θέατρο Αλίκη στο Πεδίον του Άρεως

Δωρεάν κινηματογραφικές βραδιές στο θέατρο Αλίκη στο Πεδίον του Άρεως

Για ακόμη μια χρονιά πραγματοποιούνται, με τη στήριξη της Περιφέρειας Αττικής, οι δωρεάν κινηματογραφικές βραδιές για μικρούς και μεγάλους στο Πεδίον του Άρεως.

Στο υπαίθριο θέατρο Αλίκη, σε ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο, εμπνευσμένο από το παραμύθι «η Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων», οι πολίτες της Αθήνας  έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν κινηματογραφικές προβολές κλασικών ταινιών του παγκόσμιου σινεμά, αλλά και προβολές για τους μικρούς φίλους.  

Οι προβολές έχουν ήδη ξεκινήσει από τις 28 Αυγούστου και θα διαρκέσουν μέχρι και τις 9 Σεπτεμβρίου.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό, ενώ τα δωρεάν εισιτήρια διατίθενται στην είσοδο του κινηματογράφου. Επισημαίνεται ότι ο χώρος είναι προσβάσιμος και για άτομα με κινητικές δυσκολίες. Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να βρείτε το πρόγραμμα όλων των εν λόγω προβολών:

https://www.cinemaalive.org/alice

 

Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης, συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Κεντρικού Τομέα Γ. Δημόπουλο επισκέφθηκαν χθες το χώρο. Με αφορμή την επίσκεψή του ο Περιφερειάρχης δήλωσε:

«Ο πολιτισμός δίνει δυναμικά το παρών στο Πεδίον του Άρεως. Κάθε πολίτης, κάθε μικρός και μεγάλος που αγαπά τον κινηματογράφο, έχει τη δυνατότητα να απολαύσει μαγικές βραδιές σε ένα όμορφο και ασφαλές περιβάλλον».

Από την πλευρά του, ο Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα Γ. Δημόπουλος αναφέρει: «Με τον Περιφερειάρχη Γιώργο Πατούλη προτεραιότητά μας είναι να αναδείξουμε ως καρδιά της πολιτιστικής ζωής του Κεντρικού Τομέα Αθηνών, το πάρκο μας, το Πεδίον του Άρεως. Θέλουμε να καθιερώσουμε το ανακαινισμένο και ασφαλές πάρκο μας, ως τον νέο τόπο εξόδου για όλη την οικογένεια, όλους τους Αθηναίους και τους επισκέπτες της πόλης μας.»