Βίντεο κατέγραψε τη στιγμή που αστυνομικοί γκρέμισαν την πόρτα της συνταξιούχου δημοσιογράφου, Ιωάννας Κολοβού και εισέβαλαν στο σπίτι της για να της κάνουν έξωση, για χρέος 15.000 ευρώ!

Τα στιγμιότυπα κατέγραψαν γείτονες της κ. Κολοβού που είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς για συμπαράσταση, οι οποίοι διαμαρτύρονταν έντονα για τα όσα διαδραματίζονταν μπροστά στα μάτια τους.

«Από τον Πάτση είστε;», «δεν ντρέπεστε να κάνετε αυτά τα πράγματα;», «αίσχος», «ντροπή», ακούγονται να λένε οι γείτονες, ενώ ένας αστυνομικός καταγράφθηκε να λέει στη συνταξιούχο: «Περάστε έξω κυρία μου, περάστε έξω», ενώ ένας άλλος της είπε «τίποτα δεν θα πάρεις».

Στο βίντεο ακούγεται και η ίδια η κ. Κολοβού, η οποία αντιδρά στην έξωση, χαρακτηρίζοντας τον αστυνομικό ως «ανθρωπάκο».

Δείτε το βίντεο που αναρτήθηκε στο κανάλι του 902.gr, στο youtube.

 

Έχασε το σπίτι της για 15.000 ευρώ

Η Ιωάννα Κολοβού έχασε σε πλειστηριασμό το σπίτι της για οφειλές 15.000 ευρώ.

«Δεν είχα πάρει ποτέ δάνειο (...). Η τράπεζα το πλειστηρίασε και το έδωσε σε φίλους, γιατί 20 μέτρα από εδώ ετοιμάζεται σταθμός του μετρό. Το πήρε ο κύριος» δήλωσε νωρίς το πρωί στο Open. «Ήρθαν σήμερα, σπάσανε την πόρτα και με χτύπησε πολύ δυνατά στο χέρι», πρόσθεσε, καταγγέλλοντας τις Αρχές για άσκηση βίας.

 

πηγή: ieidiseis.gr