Μ. ΧΕΙΛΑΡΗ: ΝΕΟ “ΔΙΑΜΑΝΤΑΚΙ” ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ

Μ. ΧΕΙΛΑΡΗ: ΝΕΟ “ΔΙΑΜΑΝΤΑΚΙ” ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ

Η Κ17 των Νέων Ατρομήτου μπορεί να κατετάγη στην κορυφαία τριάδα του πανελληνίου πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας (K17), και 8η θέση στην Α’ Εθνική Γυναικών η Α ομάδα, ωστόσο ο προγραμματισμός της νέας αγωνιστικής περιόδου είναι ήδη σε εξέλιξη και μία ακόμη προσθήκη στο έμψυχο δυναμικό αποτελεί γεγονός.

Η 12χρονη Μιχαέλα Χείλαρη, μέλος της ομάδας Κορασίδων αλλά και της γυναικείας ομάδας του Ολυμπιακού Γαλατσίου, εντάχθηκε στις τάξεις τους και τίθεται πλέον υπό τις οδηγίες της προπονητικής ομάδας του περιστεριώτικου συλλόγου.

Η νεαρή μεσοεπιθετικός ξεκίνησε σε ηλικία 9 ετών από τον Α.Ο. Νέας Ιωνίας και στο πρώτο 4μηνο της σεζόν με την ομάδα Κορασίδων αναδείχθηκε πρώτη σκόρερ με 18 τέρματα.

Από τον Δεκέμβριο του 2022 συμμετέχει ταυτόχρονα μετά από δοκιμαστικά στη Σχολή Ολυμπιακού, πήρε υποτροφία , με την οποία συμμετέχει σε τουρνουά Παγκορασίδων, ενώ ολοκληρώνει την παρουσία της στην ομάδα της Νέας Ιωνίας με 38 τέρματα και συμμετοχή ως Πρέσβειρα σε φιλανθρωπικό τουρνουά για την έμφυλη βία κατά των γυναικών (Stromg Me)

Με το ξεκίνημα της φετινής αγωνιστικής περιόδου (2023-’24), η Μιχαέλα κάνει “εσωτερική μεταγραφή” στη Σχολή Ολυμπιακού Γαλατσίου για την ομάδα Κορασίδων και ταυτόχρονα κάνει προπονήσεις με τη γυναικεία ομάδα, ενώ συμμετέχει και σε αθλητικές εκδηλώσεις με την ομάδα του Δήμου Νέου Ηρακλείου Αττικής, όπου και διαμένει, ολοκληρώνοντας την φοίτησή της στο 14ο Δημοτικό Σχολείο.

Η Μιχαέλα έχει χορηγούς την NIKE τον Δήμο Νέου Ηρακλείου Αττικής που της έχει παραχωρήσει τις αθλητικές εγκαταστάσεις και το κατάστημα Easy Buy με αθλητικό εξοπλισμό.

Αγαπά με στοχοπροσήλωση το ποδόσφαιρο και στα μακρόπνοα σχέδιά της είναι και η προπονητική. Αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός και κεντρικός μέσος.

Σιδεροκέφαλη στο Περιστέρι και τις Νέες Ατρομήτου!