ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ, IRON MAIDEN

«Μας έκαψαν οι σατανάδες!»

Με ένα «επικό» πρωτοσέλιδο η εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ, φανερώνει τους…υπαίτιους της καταστροφικής φωτιάς στην Πεντέλη, που δεν είναι άλλοι από τους…. Iron Maiden!

Μετά λοιπόν τη συναυλία που έκαναν τις προηγούμενες μέρες στο Ολυμπιακό Στάδιο, κατά την ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ, οι… σατανάδες Maiden επικαλούμενοι τον .. «έξω από δω» προκάλεσαν τη θεϊκή οργή και… έπεσε όντως φωτιά και μας έκαψε..

Να υπενθυμίσουμε για τους…κακοπροαίρετους και δύσπιστους  ότι ΚΑΙ στις 20 Ιουλίου του 2018 οι Iron Maiden είχαν κάνει συναυλία στην Μαλακάσα και τρεις μέρες μετά είχε ξεσπάσει η μεγάλη φωτιά στο Μάτι.  Τώρα εμφανίστηκαν στις 16 Ιουλίου στο ΟΑΚΑ και τρεις μέρες μετά είχαμε τη φωτιά στην Πεντέλη.

Πιο συγκεκριμένα το πρωτοσέλιδο «Μας έκαψαν οι σατανάδες», έχει τον απολαυστικό υπέρτιτλο: «Έπιασαν τόπο οι επικλήσεις των Iron Maiden στο «θηρίο 666», ενώ στον υπότιτλο εξηγεί: «50.000 θεατές στο ΟΑΚΑ συμμετείχαν -άθελά τους ως επί το πλείστον- σε δαιμονική τελετή, υπό τους ήχους του Μπαφομέτ και εν συνεχεία ξέσπασε η οργή του Θεού στην Αττική Γη».

Το top βέβαια είναι το σχόλιο της φωτογραφίας που δείχνει την Ακρόπολη και τον Λυκαβηττό με τις φλόγες από πίσω, στην οποία οι συντάκτες της εφημερίδας διακρίνουν τα μάτια του κακού, όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά: «Προσέξτε τα πύρινα μάτια του κακού πως ατενίζουν την Ακρόπολη και τον Λυκαβηττό».

Βοήθειά μας….