Dental BIO BOX… για εμάς που η Ευεξία είναι ζητούμενο και προτεραιότητα!

Dental BIO BOX… για εμάς που η Ευεξία είναι ζητούμενο και προτεραιότητα!

 

της Ελισάβετ Σταματίου 

Ας φροντίσουμε η ευεξία να ξεκινά από μέσα μας και να καθρεφτίζεται στο πιο λαμπρό και σίγουρο χαμόγελο που το DENTAL bio BOX μπορεί να μας προσφέρει. Και επειδή στη σύγχρονη εποχή αφορά όλους και η οικονομική ευεξία, μας προτείνονται οι καλύτερες ασφαλιστικές και διασφαλιστικές προσφορές, για να χαμογελάμε ανεπιφύλακτα. Γιατί οι έγκριτοι οδοντίατροι της DENTAL  bio BOX έψαξαν και βρήκαν  τα καλύτερα προγράμματα οδοντιατρικής πρόληψης και κάλυψης που μόνο η SMILE PERFECTION.HDC μπορούσε να εξασφαλίσει για όλους μας. Μια  σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης χτίστηκε ανάμεσα στη SMILE PERFECTION.HDC και το DENTAL bio BOX η οποία αποδίδει καρπούς όχι μόνο στην υγεία και την εμφάνιση του στόματός μας, αλλά και στην οικονομική διαχείριση των πόρων μας που τώρα πια πρέπει ως στόχο να έχει μόνο την ευεξία μας.

Η ευεξία (wellness) είναι ένας όρος που έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια και σχετίζεται με την καλή σωματική κατάσταση, την υγεία και την ψυχολογική ισορροπία του ατόμου. Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας η ευεξία είναι μία κατάσταση πλήρους σωματικής, ψυχικής και κοινωνικής ευημερίας και όχι απλά η απουσία ασθένειας ή αναπηρίας. Η προσπάθεια για ευεξία είναι μια ολιστική διαδικασία, μια δυναμική και διαρκής προσπάθεια να εξελισσόμαστε, άσχετα από την ηλικία, τη σωματική διάπλαση ή την εμφάνισή μας. Αν η υγεία είναι στόχος, η ευεξία είναι η διαρκής διαδικασία για την επίτευξή του. Το DENTAL bio BOX φροντίζει αρχικά για τη σωματική ευεξία, διατηρώντας μας ένα υγιές στόμα, για την ψυχική μας ευεξία, κατοχυρώνοντας το χαμόγελό μας, για την κοινωνική μας ευεξία, προσφέροντάς μας μία ευχάριστη εμφάνιση και για την οικονομική μας καθώς οι προσφορές που η SMILE PERFECTION.HDC μας εξασφαλίζει στοχεύουν στον περιορισμό των εξόδων για τη στοματική μας υγεία.

Αλλά ας μας τα πουν καλύτερα ο κύριος Δημήτριος Χαρίσης, χειρουργός οδοντίατρος, ειδικός προσθετολόγος, στοματικός εμφυτευματολόγος και επιστημονικά υπεύθυνος της μονάδας και η Κορίνα Κοψινού, βιοπαθολόγος, υπεύθυνη μονάδας, που φροντίζουν εδώ και χρόνια με ευσυνειδησία και αξιοπιστία το χαμόγελό μας. Έχοντας έρθει και στο παρελθόν σε επαφή μαζί τους, νιώθω το θάρρος και την οικειότητα, έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στο έργο τους, να υπεισέλθω και σε θέματα που άπτονται της καθημερινότητας και της εξασφάλισης οικονομικών προνομίων στους αναγνώστες μας. Εξάλλου η αμφίδρομα αποκλειστική συνεργασία  με τη SMILE PERFECTION  σε αυτό κυρίως αποσκοπεί.

Με μεγάλη χαρά τους επισκέφτηκα στον πλήρως εξοπλισμένο και φιλικό χώρο τους στην Αιμιλίου Βεάκη και είχαμε μια ενδιαφέρουσα και άκρως κατατοπιστική συζήτηση.

-Γνωρίζοντας την απήχηση του DENTAL bio BOX στο Περιστέρι και όχι μόνο, θα ήθελα να μου μιλήσετε για τη συνεργασία σας με τη SMILE PERFECTION και τις παροχές που μπορεί να μας προσφέρει.

 Είμαστε περήφανοι γι’ αυτή τη συνεργασία καθώς ξεκίνησε και εξελίσσεται με τους καλύτερους οιωνούς. Η SMILE PERFECTION από το 2013 άρχισε να εξασφαλίζει τα καλύτερα οδοντιατρικά υλικά και καλλυντικά για την υγεία και την ομορφιά του στόματος και του προσώπου. Έτσι, το must do πλέον είναι τα προγράμματα οδοντιατρικής διασφάλισης ή οδοντιατρικής κάλυψης που έχουν σχεδιαστεί για να καλύπτουν το κόστος που σχετίζεται με την οδοντιατρική περίθαλψη και τις υπηρεσίες στοματικής υγείας.

 

-Αυτά που μου λέτε είναι άκρως ενδιαφέροντα καθώς, αν και όλους μάς ενδιαφέρει η στοματική μας υγεία, συχνά περισσότερο από τον πόνο του οδοντιάτρου, φοβόμαστε το κόστος.

Δυστυχώς, το γνωρίζουμε και πολλοί είναι αυτοί που διαρκώς αναβάλλουν την φροντίδα της στοματικής τους υγείας, γι’ αυτό τον λόγο. Αν όμως γνωρίσετε τις προσφορές της SMILE PERFECTION και βρείτε το πρόγραμμα που ευθυγραμμίζεται με τις ανάγκες της στοματικής σας υγείας και τις οικονομικές σας εκτιμήσεις, θα αλλάξετε γνώμη. Υπάρχουν στη διάθεσή σας όλα τα απαραίτητα εργαλεία για την εδραίωση της υγείας και της ομορφιάς του χαμόγελου και του προσώπου σας.

 

-Αυτό ήδη το έχουμε διαπιστώσει και γι’ αυτό σας εμπιστευόμαστε. Θα θέλαμε όμως να μάθουμε πιο συγκεκριμένα τους τρόπους και τις μεθόδους παρέμβασης που χρησιμοποιείτε.

Όποιος έρθει σε εμάς απολαμβάνει ολιστική αντιμετώπιση του στόματος, με επιστημονικά αποδεδειγμένους συνδυασμούς θεραπειών. Όλα τα προγράμματα οδοντιατρικής ευεξίας που παρέχουμε σε συνεργασία με τη SMILE PERFECTION έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα την επιστημονική τους αποτελεσματικότητα αλλά και την εξοικονόμηση χρημάτων. Σίγουρα θα βρείτε ένα που θα σας ταιριάζει απόλυτα.

-Θα με ενημερώσετε για το κόστος; Έγινε μια αναφορά πριν αλλά θα θέλαμε πιο συγκεκριμένες πληροφορίες! Είναι κάτι που μας ενδιαφέρει όλους.

 Αναμφισβήτητα μας ενδιαφέρει γιατί η εξοικονόμηση χρημάτων είναι προϋπόθεση για την αναβάθμιση της ζωής μας, δίνοντας τη δυνατότητα να διοχετεύουμε τα έσοδά μας σε τομείς που βελτιώνουν την ποιότητα της καθημερινότητας. Γι’ αυτό υπάρχει ετήσιο πρόγραμμα εξοικονόμησης σε οδοντιατρικές θεραπείες, με 101,65 ευρώ κάθε έτος. Περιλαμβάνει δύο πλήρεις οδοντικούς καθαρισμούς αξίας 120 ευρώ, πλήρη οδοντογναθικό έλεγχο, 5% όφελος σε κάθε υπηρεσία γενικής οδοντιατρικής, βιβλιάριο υγείας και δωρεάν οδοντιατρική συνταγογράφηση. Επίσης προτείνεται οδοντιατρική με ακαδημαϊκή προσέγγιση στην καταπληκτική τιμή των 125,98 με την οποία παρέχεται πλήρης οδοντιατρική διάγνωση και 45% μείωση του τελικού κόστους. Το ειδικό πρόγραμμα οδοντιατρικής ευεξίας ανέρχεται στα 377,46 κάθε έτος και μας εξασφαλίζει πλήρη ακτινογραφικό έλεγχο και ψηφιακή αποτύπωση οδοντικών φραγμών. Σημαντικό είναι να επισημάνουμε πως μπορεί να γίνει μεταφορά σε κάποιο άλλο πρόσωπο των θεραπειών που δεν θα χρησιμοποιήσουμε. Από ‘κει και πέρα υπάρχουν και άλλες συμφέρουσες προσφορές για πιο ολοκληρωμένη φροντίδα όπως το FACIAL BEAUTY WELNESS με 722,30 ευρώ που φροντίζει  συνολικά το πρόσωπο με ειδικό ορό, προσφέρει ενυδάτωση με γάζα υαλουρονικού, μεσοθεραπεία και θεραπεία με botox. Θεραπείες που θα ήταν ιδιαίτερα κοστοβόρες εντάσσονται στα πιο συμφέροντα προγράμματα με 20-30% έκπτωση, γεγονός που τις καθιστούν προσιτές. Και βέβαια προτείνουμε ανεπιφύλακτα το DENTAL OUTCOME MAINTENANCE μόνο για τα ενεργά μέλη και μετά το πέρας των θεραπειών τους που ισχύει για 5 χρόνια και κοστίζει 476,90 ευρώ κάθε έτος προσφέροντάς επανεξετάσεις, καθαρισμούς, ελέγχους και πολλά άλλα προνόμια για τους δικαιούχους. Όπως βλέπετε οι τιμές μας και οι παροχές μας είναι για όλα τα βαλάντια και τις απαιτήσεις.

 

-Εντυπωσιακές οι τιμές σας αλλά και η ακρίβεια με την οποία καθορίζονται. Μου κάνει εντύπωση πως τα ποσά δεν στρογγυλοποιούνται…

Την ίδια ακρίβεια που συναντάτε στις τιμές που η SMILE  PERFECTION  μας παρέχει την δυνατότητα μέσω των οδοντιατρικών διασφαλιστικών της προγραμμάτων να έχουμε, θα τις βρείτε και στις υπηρεσίες μας. Σεβόμαστε απόλυτα όσους μας εμπιστεύονται και δεν θέλουμε καμία χρηματική επιβάρυνση να μην συνοδεύεται από το αντίστοιχο αποτέλεσμα.

 

-Γνωρίζουμε ότι η συνεργασία σας με τη SMILE PERFECTION επεκτείνεται και σε άλλους τομείς.

Πράγματι, υπάρχουν ειδικά προγράμματα για σωματεία και επιχειρήσεις με εξαιρετικές τιμές ομαδικής κάλυψης οδοντιατρικών αναγκών. Επίσης μια κοινά σχεδιασμένη δραστηριότητα αυτής της συνεργασίας είναι ο οδοντιατρικός τουρισμός, ένας τομέας που δεν είναι ίσως ευρέως γνωστός αλλά αναπτύσσεται και μπορεί να αποτελέσει πηγή εσόδων για τη χώρα μας. Η συνεργασία αυτή χαρακτηρίζεται από όραμα, συνέπεια, προσήλωση  στον στόχο και δημιουργικές ώρες εργασίας που καθρεφτίζονται στα πρόσωπα των πελατών- φίλων τώρα πια.

 

-Ολοκληρώνοντας αυτή τη συνέντευξη, θα θέλατε να τονίσετε κάτι;

Το DENTAL bio BOX ενδιαφέρεται για την οδοντιατρική διασφάλιση και ασφάλιση των πελατών του. Τα προγράμματα που η SMILE PERFECTION.HDC μας προσφέρει αφορούν τόσο στην πρόληψη όσο και στην κάλυψη οποιωνδήποτε αναγκών. Στόχος μας είναι η ευεξία και αν μπορούμε να κάνουμε κάτι γι’ αυτό, δεν πρέπει να το αμελούμε. Ένας πόνος που βρίσκει ίαση, ένα χαμόγελο που γίνεται πιο αισιόδοξο, μια ανάσα που αποκτά δροσιά και φρεσκάδα μπορούν να εξυψώσουν την ποιότητα της ζωής μας. Ας είναι τα φιλιά μας τα Χριστούγεννα αυτά γεμάτα αυτοπεποίθηση και υγεία!!! Ας είναι μία έκφραση των πιο ωραίων μας συναισθημάτων που αντικατοπτρίζουν τον δρόμο ευεξίας  που έχουμε επιλέξει.

 

 

Dental +bio Box

ΠΡΟΤΥΠΗ ΜΟΝΑΔΑ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗΣ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ & ΒΙΟΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ

Α Ι Μ . Β Ε Α Κ Η  4 2- Π Ε Ρ Ι Σ Τ Ε Ρ Ι

Τηλ: 210 5710011