Πετρούπολη: δωρεάν θεραπευτικές συναντήσεις παιγνιοθεραπείας

Πετρούπολη: δωρεάν θεραπευτικές συναντήσεις παιγνιοθεραπείας

Το Κέντρο Ψυχοθεραπείας ΨPoint, www.psypoint.gr, προσφέρει 12 δωρεάν θεραπευτικές συναντήσεις Παιγνιοθεραπείας, για παιδιά νηπιαγωγείου Α’ & Β’ δημοτικού, κάθε Παρασκευή, 18:30-19:30, από τις 25 Νοεμβρίου 2022, με την Παιγνιοθεραπεύτρια, Αναστασία Κούρτη.

H Αναστασία Κούρτη, είναι ειδικός θεραπευτικού παιχνιδιού. Ξεκίνησε τις σπουδές της στο Π.Τ.Δ.Ε. Πατρών, συνεχίζοντας στο MSc Language and Communication Impairment in Children του Παν. του Sheffield και στο MSc Στρατηγικές Αναπτυξιακής και Εφηβικής Υγείας-Εκπαίδευση – Ψυχοκοινωνική Υγεία και Ανάπτυξη Υπηρεσιών για Παιδιά και Εφήβους, της Ιατρικής Σχολής Αθηνών, με πρακτική άσκηση σε ιατροπαιδαγωγικά κέντρα για παιδιά και εφήβους και σε ψυχιατρικές δομές ενηλίκων.

Συνέχισε τις σπουδές της στην τετραετή εκπαίδευση στην παιγνιοθεραπεία, στο ψυχοθεραπευτικό και εκπαιδευτικό κέντρο Έρμα. Το 2022 ξεκίνησε το διδακτορικό της στο Θεραπευτικό Παιχνίδι στο Τμήμα Επιστημών της Εκπαίδευσης και Κοινωνικής Εργασίας στο Πανεπιστήμιο Πατρών, ενώ παράλληλα εκπαιδεύτηκε κι από τη Sue Jennings στο Νευροδραματικό Παιχνίδι.

Είναι συγγραφέας υλικού για παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες.

 

Πριν την ένταξη των παιδιών στην ομάδα, προηγείται ραντεβού με τους γονείς και την Παιγνιοθεραπεύτρια, για τη λήψη ιστορικού.

Δηλώσεις συμμετοχής έως τις 23 Νοεμβρίου 2022

Έναρξη παιγνιοθεραπειών 25 Νοεμβρίου 2022, 18:30-19:30

 

Πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων 2117503275, 6934650221, info@psypoint.gr  

Δωδεκανήσου 84, Πετρούπολη