κοπή πίτας στο Περιστέρι, Παχατουρίδης

Η κοπή πίτας του Περιστερίου εξελίχθηκε σε «γιορτή»

Χιλιάδες ήταν οι Περιστεριώτες και όχι μόνο, που συνέρρευσαν στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου, μετά το κάλεσμα του δημάρχου Περιστερίου, Ανδρέα Παχατουρίδη, για την κοπή της πίτας του δήμου για το 2023. Από νωρίς στο Εκθεσιακό κέντρο είχε αρχίσει να συγκεντρώνεται ο κόσμος, γεμίζοντας ασφυκτικά τους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, που με θετική διάθεση και χαμόγελα καταχειροκτότησαν τον δήμαρχο, που έκανε μία σύντομη αποτίμηση του έργου του και ανακοίνωσε παράλληλα την υποψηφιότητα του στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές. Αμέσως μετά παρέδωσε τον λόγο στον περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη, που ευχαρίστησε τον Ανδρέα Παχατουρίδη και τόνισε την αγαστή συνεργασία τους για το καλό του δήμου. Τέλος στην εξέδρα ανέβηκε ο Μητροπολίτης Περιστερίου Γρηγόριος, ο οποίος ευχήθηκε επιτυχία στον δήμαρχο και υγεία σε όλους.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν σύσσωμο το δημοτικό συμβούλιο Περιστερίου, οι αντιδήμαρχοι, ο Γ.Γ. του ΑΣΔΑ Θεόδωρος Αρβανίτης, βουλευτές δυτικής Αθήνας αλλά και πολλοί υποψήφιοι, όπως η Μαρία Συρεγγέλα, υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, αρμόδια για θέματα Δημογραφικής και Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων, ο Δημήτρης Καλογερόπουλος, υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία, ο Μιχάλης Χρυσοχοίδης, πρώην Υπουργός Προστασίας του πολίτη, υποψήφιος πλέον στη δυτική Αθήνα και πολλοί άλλοι.

Να σημειωθεί τέλος ότι ήταν τόσο έντονη η παρουσία του κόσμου και ο ενθουσιασμός του απέναντι στον δήμαρχο Παχατουρίδη, που δεν είναι τυχαίο πως ο αντιδήμαρχος Περιστερίου Παναγιώτης Λύκος είπε χαρακτηριστικά ότι τόσο πολύ κόσμο, με τέτοιο παλμό ούτε ο ίδιος ο Πρωθυπουργός της χώρας δεν θα μπορούσε να μαζέψει.