Ο Κασελάκης στο Περιστέρι!

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ:ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

Πολύς κόσμος συρρέει από το πρωί της Κυριακής , στο εκλογικό κέντρο του ΣΥΡΙΖΑ στο δημαρχείο Περιστερίου με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί το αδιαχώρητο!

Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Περιστερίου μας δήλωσαν ότι ήταν απροετοίμαστοι για τέτοια συμμετοχή ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί πού φεύγουν βλέποντας την μεγάλη ουρά που έχει σχηματιστεί έξω από το εκλογικό κέντρο!

Και τα δύο στελέχη που διεκδικούν την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ επέλεξαν το Περιστέρι για να ψηφίσουν με την κ. Αχτσιόγλου που προσήλθε πρώτη να δηλώνει χαρακτηριστικά  ότι «είναι μια σημαντική μέρα για τους προοδευτικούς πολίτες αυτού του τόπου» και τόνισε ότι «σήμερα από το πρωί χιλιάδες άνθρωποι στέλνουν ένα ξεκάθαρο μήνυμα, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία επιστρέφει δυναμικά». «Κι εμείς», υπογράμμισε, «είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στο αίτημα τους, στο αίτημα της ελληνικής κοινωνίας για μια καλύτερη ζωή, με ισότητα, δικαιοσύνη και ασφάλεια».

Ενώ ο κ. Κασσελάκης που ψήφισε 2 ώρες αργότερα στις 12.30 δήλωσε: «Είμαι συγκινημένος από την κοσμοσυρροή. Ήταν απρόσμενη αυτή η προσέλευση, όμως αξίζει τον κόπο. Η χώρα δικαιούται να έχει μια προοδευτική διακυβέρνηση. Μια σύγχρονη κυβερνώσα αριστερά».