Χαϊδάρι: Επίσκεψη του Δημάρχου Βαγγέλη Ντηνιακού στη συνοικία του Δαφνιού

Την Τετάρτη 18/1  ο Δήμαρχος Βαγγέλης Ντηνιακός επισκέφθηκε τη συνοικία του Δαφνιού και συζήτησε  με τους κατοίκους για τα προβλήματα της περιοχής. Η επίσκεψη κατέληξε  στα γραφεία του τοπικού Συλλόγου Δαφναίος  Απόλλων, όπου έγινε  μια καταγραφή των προτάσεων που κατέθεσαν οι συμπολίτες μας.

Μεταξύ άλλων, οι  επισημάνσεις των κατοίκων ήταν: Να επεκταθεί γρήγορα η Δημοτική Συγκοινωνία στο Δαφνί. Να ενισχυθούν οι δράσεις καθαρισμού  στα όρια του οικισμού με τη δασική έκταση και πλησίον σε άχτιστα οικόπεδα. Να αντιμετωπιστούν κυκλοφοριακά προβλήματα που προκαλούνται από τη λειτουργία της Λαϊκής Αγοράς (κάτι που απαιτεί απόφαση της Περιφέρειας). Να βελτιωθεί ο Δημοτικός οδοφωτισμός στη γειτονιά.

Η επέκταση της Δημοτικής Συγκοινωνίας και η αναβάθμιση του οδοφωτισμού σε ολόκληρο το Χαϊδάρι με αντικατάσταση των παλαιού τύπου φωτιστικών με σώματα ΛΕΝΤ έχουν ήδη δρομολογηθεί.Συνολικά, όλα τα  θέματα καταγράφηκαν και ο Δήμος θα ανταποκριθεί  στο μέτρο των δυνατοτήτων του, καθώς οι  προτάσεις  των Δημοτών είναι πολύτιμες  για την περαιτέρω βελτίωση του έργου της Δημοτικής Αρχής.