Οργή της ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ για την τιμωρία

Μετά τον αγώνα πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ επιβλήθηκαν μεγάλες ποινές τόσο στην ΠΑΕ Ατρόμητος, όσο και τον τεχνικό διευθυντή, Γιάννη Αγγελόπουλο. Πιο συγκεκριμένα επιβλήθηκε απαγόρευση εισόδου στον αγωνιστικό χώρο και τα αποδυτήρια για 15 ημέρες στον κ. Αγγελόπουλο και 5.000 ευρώ πρόστιμο, ενώ στον Ατρόμητο επιβλήθηκε πρόστιμο 34.000 ευρώ.

Οι υπεύθυνοι του Ατρόμητου εξέφρασαν την αποδοκιμασία τους απέναντι στην άδικη αυτή απόφαση, όπως γράφουν και στην ανακοίνωσή τους:

 

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος:

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος εκφράζει τη δυσαρέσκειά της για τη σημερινή απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Super League και το υψηλότατο πρόστιμο που επιβλήθηκε στην ομάδα μας για την αναμέτρηση της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Ως Ατρόμητος θεωρούμε ότι αναίτια εξαντλήθηκε κάθε αυστηρότητα εναντίον μας, σε έναν αγώνα, που δεν σημειώθηκε το παραμικρό επεισόδιο, δεν καταγράφηκε η παραμικρή διακοπή στη ροή του αγώνα και πολύ περισσότερo όλα αυτά τα χρόνια έχουμε δώσει τις εξετάσεις μας για την οργάνωση και τη διεξαγωγή αναμετρήσεων σε ελληνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος θα ασκήσει άμεσα έφεση στη Δευτεροβάθμια Επιτροπή κατά της πρωτόδικης απόφασης».