Όλα στραβά για το Περιστέρι! Μετά τον Κάναντι φεύγει και ο Πεδουλάκης

Παρελθόν αποτελεί και επίσημα από την τεχνική ηγεσία του Περιστερίου ο Αργύρης Πεδουλάκης. Η σταγόνα  που ξεχείλισε το ποτήρι ήρθε χθες στο ΟΑΚΑ, αφού μετά τη βαριά ήττα από́ την ΑΕΚ με 91-59 οι  δυο πλευρές συμφωνήσαν να λύσουν τη συνεργασίας τους.

Η ΚΑΕ Περιστέρι σε ανακοίνωσή της αναφέρει «Ο Αργύρης ήταν, είναι και θα παραμείνει μέλος της οικογένειας του Περιστερίου και αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας μας. Πολλές φορές, η επιθυμία και η σχέση αλληλοσεβασμού δεν αρκούν για να ευδοκιμήσει μία συνεργασία. Ευχόμαστε στον Αργύρη καλή συνέχεια στην καριέρα και στη ζωή του».

Το Περιστέρι αναζητά τον αντικαταστάτη του, ενώ εξετάζεται και το σενάριο της παραμονής κάποιου εκ των βοηθών του Πεδουλάκη, μέχρι το τέλος της σεζόν.

Να θυμίσουμε ότι πριν λίγες ημέρες η διοίκηση του Ατρομήτου απέλυσε τον Αυστριακό προπονητή της ομάδας, Νταμίρ Κάναντι, με δικαιολογία ότι η δεύτερη θητεία του στον Ατρόμητο δεν είχε καμία σχέση με την πρώτη (μια από τις καλύτερες στη σύγχρονη ιστορία της ομάδας), ουσιαστικά όμως πλήρωσε τις συγκρούσεις που είχε από την αρχή της σεζόν με τους περισσότερους βασικούς παίκτες της ομάδας .

του Αλέξανδρου Λαλάκου